Járai Máté: "Nem agyaljuk túl a gyerekvállalás kérdését"

Forrás: Instagram/Járai Máté -
gyerekvállalás Járai Máté Járai Kíra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté és felesége, Kíra a nyitott házasságuk ellenére is harmonikusan élnek. Vajon felmerült-e köztük a gyerekvállalás kérdése? Erre a friss hot!-ban ad választ a színész.

„Sokszor érzem ezt egy túlzott társadalmi elvárásnak, mert a gyerek az kell egy párnak. Azt gondolom, hogy akik bírálnak bennünket azért, mert még nincs gyermekünk, azoknak inkább magukkal van bajuk. Nem agyaljuk túl a gyermekvállalás kérdését. Mindkettőnk nevében mondhatom, hogy későn érő típusok vagyunk, amivel szerintem semmi gond sincs. Ha eljön az a pillanat, amikor mindketten úgy érezzük, hogy készen állunk, akkor biztos belevágunk" – ecseteli a friss hot! magazin hasábjain Máté, aki a lapban arról is mesél, hogy szóba jöhet-e esetükben az örökbefogadás kérdése, de interjújában azt sem rejti véka alá, milyen hagyománya van a családban a nyitott házasságnak.

Keressétek a hot!-ot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Forrás: Instagram/Járai Máté

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.