Nem várt fordulat a királyi családban: Újra szent a béke Károly és Harry herceg között?

123rf.com -
béke Károly herceg brit királyi család nyilatkozat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg és Harry herceg kapcsolata, úgy tűnik, hogy fordulóponthoz érkezett: a trónörökös ugyanis meglepő nyilatkozatot tett.

Az elmúlt egy évben nem volt túl rózsás Károly herceg és Harry herceg kapcsolata, ugyanis a méltán híres Oprah-interjúban Harry herceg nyíltan kritizálta apját, illetve gyermekkorát, amit egy állatkerthez hasonlított.

Karácsonykor hiába várta a család Harry-t és Meghant, a házaspár nem tett látogatást Angliában.

Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy Károly herceg félretette a sérelmeit, az amerikai Newsweek nevű lapba írt esszéjében ugyanis nagyon szépen beszél mindkét fiáról.

Károly herceg és Harry herceg között szent a béke? 123rf.com

"Büszke vagyok rá apaként, hogy a fiaim felismerték a minket fenyegető veszélyeket. Idősebbik fiam, Vilmos legutóbb útjára indította a tekintélyes Earthshot-díjat, hogy segítse a változást és a bolygónk helyreállítását a következő tíz évben. Kisebbik fiam, Harry pedig szenvedélyesen hangsúlyozza, milyen hatással van Afrikára az éghajlatváltozás, jótékonysági szervezetét pedig karbonsemlegesen akarja üzemeltetni."

Bár azt egyelőre nem tudni, Harry miként fogadta apja szavait, az biztos, hogy Károly fontos lépést tett ezzel kisebbik fia felé.

Meglepő dolog derült ki Meghan Markle-ről: ebben még II. Erzsébetet is megelőzi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.