Sztárok, akik között már a forgatásokon is parázs viták alakultak ki

Shannen Doherty sztárok magazin Kim Cattrall Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a mindennapokban két ember nem kedveli egymást, az teljesen természetes, ám amikor sztárokról van szó, egy-egy ilyen eset hatalmas port kavarhat.

Blake Lively és Leighton Meester kapcsolata

Nagyon sok lány irigyelte anno Blake Lively és Leighton Meester barátságát, legalábbis látszatra úgy nézett ki, hogy minden rendben van köztük. A Pletykafészek című sorozatban barátok voltak, ezért a a rajongók azt hitték, hogy a két színésznő a való életben is nagyon jó kapcsolatot ápol. Később azonban kiderült, hogy a két színésznő már a forgatások alatt is nagyon sokszor összeveszett, és később sem javult a kapcsolatuk, sőt, már nem is beszélnek egymással.

A két színésznő már a forgatások alatt is nagyon sokszor összeveszett Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker

A Szex és New York című sorozatban barátnőket alakítottak, de Kim Catrall és Sarah Jessica Parker egyáltalán nincsenek jóban. A vitát köztük anyagi problémák jelentették, ugyanis a Samantha Jonest alakító színésznő nagyon megharagudott a producerekre és Sarah Jessica Parkerre, amikor megtudta, hogy Carrie Bradshaw szerepe jóval többet ért. A köztük lévő kapcsolaton még inkább rontott az, hogy 2018-ban Kim Cattrall miatt nem forgatták le a Szex és New York harmadik egész estés mozifilmjét. A Samantha Jonest alakító színésznő ugyanis kijelentette, hogy nem szeretne többet részt venni a Szex és New York forgatásán, ami nagyon érzékenyen érintette Sarah Jessica Parkert és a show többi csillagát.

A Szex és New York című sorozatban barátnőket alakítottak, de Kim Catrall és Sarah Jessica Parker egyáltalán nincsenek jóban Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Shannen Doherty és Alyssa Milano

A bűbájos boszorkák sokak kedvencévé vált a kilencvenes évek végén. Emiatt talán némi meglepetést okozott, hogy az egyik főszereplő, a Prue Halliwellt alakító Shannen Doherty három év után váratlanul távozott a sorozatból. Később napvilágot látott az a híresztelés, hogy Shannen Doherty-vel nem volt egyszerű a közös munka, így gyakran alakultak ki konfliktusok közte és Alyssa Milano között, akivel a forgatásokon kívül már szóba sem álltak egymással.

Shannen Doherty-vel (középen) nem volt egyszerű a közös munka, így gyakran alakultak ki konfliktusok közte és Alyssa Milano (jobb oldalon) között Forrás: Photo12.com - Collection Cinema / Photo12 via AFP

Patrick Swayze és Jennifer Grey

Ugyan a népszerű színész 2009 óta már nincs köztünk, a Dirty Dancingben nyújtott alakítása örökre az emlékezetünkbe vésődött. Az ikonikus filmben a fülbemászó dalokon és a csodálatos környezeten túl a történet egyik legfontosabb szerelmi szála a Baby és Johnny között szövődő románc. Patrick Swayze és Jennifer Grey hiteles alakítása miatt a nézők sokáig azt gondolták, hogy a valóságban is biztosan több van köztük barátságnál. Annak ellenére, hogy úgy tűnt, a két sztár a képernyőn abszolút egymásra hangolódott, Patrich Swayze életrajzi könyvében őszintén leírta, hogy kolléganőjével sokszor voltak konfliktusaik. A hölgy ugyanis gyakran kiszámíthatatlanul viselkedett, hátráltatva ezzel a forgatást.

Patrich Swayze életrajzi könyvében őszintén leírta, hogy kolléganőjével sokszor voltak konfliktusaik Forrás: AFP/Vestron Pictures

Teri Hatcher és Marcia Cross, Született feleségek

Ha igazak a hírek, Teri Hatcher senkivel sem jött ki igazán a stábból, de Marcia Cross-szal különösen rossz viszonyban voltak. Előfordult, hogy a kettejük között lévő viták miatt még a forgatást is le kellett állítani. A rossz viszony végül egy Vanity Fair fotózáson csúcsosodott ki. Cross teljesen kiakadt azon, amiért Teri Hatchert akarták a kép középpontjába állítani, emiatt majdnem otthagyta a fotózást. Miután a sorozat véget ért, a stáb kapott egy búcsúlevelet, amit azonban alá sem írattak Hatcherrel.

Teri Hatcher senkivel sem jött ki igazán a stábból, de Marcia Cross-szal különösen rossz viszonyban voltak Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Ez is érdekelhet: Sztárok, akik ki nem állhatják egymást a való életben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.