Amikor a mindennapokban két ember nem kedveli egymást azt teljesen természetes, ám amikor a sztárok teszik mindezt hatalmas port kavarhat egy-egy ilyen eset. Íme néhány hollywoodi csillag, akik egyszerűen ki nem állhatják egymást!

Mariah Carey és Nicki Minaj

Mariah Carey és Nicki MinajForrás: Getty Images

2013-ban az American Idol 12. évadában zsűrizett együtt a két szupersztár. Mariah-nak már az első pillanattól kezdve nem volt szimpatikus a rapper. Úgy vélte, hogy Nicki egyáltalán nem tud énekelni, ebből adódóan pedig nem is értette, hogy mit keres a zsűriszékben. Már az első napon elkezdett vele szurkálódni, amit Minaj sokáig elviselt, ám egy idő után borult a bili.


Leondardo Dicaprio és Claire Danes

Claire Danes és Leonardo DiCaprioForrás: 20th Century Fox

1996-ban miközben az ikonikus Romeo+Juliet című filmet forgatták főszerepben Leondardóval és Claire-rel, a fiatal színész szerette megtréfálni a stábot a forgatás ideje alatt. Ez rendkívül idegesítette a színésznőt. Dicaprio emiatt merevnek tartotta, ezért a közös munka nem mindig ment gördülékenyen, ám ez hálisten a filmvásznon csöppet sem látszott.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall

Kim Cattrall és Sarah Jessica ParkerForrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

A pletykák szerint a két színésznőnek a való életben igencsak hűvös a viszonya, miután Kim megtudta, hogy Sarah sokkal többet keresett a forgatások alatt. Azonban 2009 novemberében SJP azt nyilatkozta:
Nem hiszem, hogy bárki el akarja hinni, hogy szeretem Kimet. Imádom! Nem tudtam volna megcsinálni a filmeket nélküle!" A konfliktusukat ennek ellenére nem tudták rendezni, ez az oka annak, hogy nem készült el a harmadik mozifilm.

Ashley Tisdale és Lucas Grabeel

 Világhírnevet 2006-ban szereztek, amikor szerepeltek a Disney szuperprodukciójában a High School Musicalben, ahol egy testvérpárt játszottak: Sharpay és Ryan Evans-t. Mindenki számára úgy tűnt, hogy jól kijönnek, ám a való életben nem igazán ápoltak szoros kapcsolatot. Ashley 2017-ben nyilatkozott Lucasről a YouTube csatornáján.

Nem álltunk közel egymáshoz, nem voltunk jó barátok-legyünk őszinték! 10 éve volt már, szóval beszélhetünk róla mesélte nevetve. Utáltuk egymást, nem viccelek"

 

Angelina Jolie és Johnny Depp

Johnny Depp és Angelina JolieForrás: Getty Images/WireImage//Fotonoticias

A két színészfenomén a 2010-es Utazó című film forgatásán dolgoztak együtt, ahol nem igazán jöttek ki egymással. A forgatókönyv szerint a kémiának dúlnia kellett volna köztük, ez azonban a feszült viszony miatt nem jött létre. Angelina csalódott volt, hogy Depp nem hozta magát formába, illetve, hogy nem vágta le a haját. A színésznőnek azt sem volt szimpatikus, hogy Johnny folyton visszavonult a lakókocsijába és nem vegyült a stábbal. Ezzel ellenkezőleg a színész szerint pedig Jolie volt az, aki meglehetősen el volt szállva magától.