Sztárok, akik ki nem állhatják egymást a való életben

Forrás: Getty Images/WireImage//Fotonoticias -
Sarah Jessica Parker Nicki Minaj utálat Mariah Carey Hollywood Angelina Jolie Johnny Depp Leonardo DiCaprio sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a mindennapokban két ember nem kedveli egymást azt teljesen természetes, ám amikor a sztárok teszik mindezt hatalmas port kavarhat egy-egy ilyen eset. Íme néhány hollywoodi csillag, akik egyszerűen ki nem állhatják egymást!

Mariah Carey és Nicki Minaj

Mariah Carey és Nicki Minaj Forrás: Getty Images

2013-ban az American Idol 12. évadában zsűrizett együtt a két szupersztár. Mariah-nak már az első pillanattól kezdve nem volt szimpatikus a rapper. Úgy vélte, hogy Nicki egyáltalán nem tud énekelni, ebből adódóan pedig nem is értette, hogy mit keres a zsűriszékben. Már az első napon elkezdett vele szurkálódni, amit Minaj sokáig elviselt, ám egy idő után borult a bili.


Leondardo Dicaprio és Claire Danes

Claire Danes és Leonardo DiCaprio Forrás: 20th Century Fox

1996-ban miközben az ikonikus Romeo+Juliet című filmet forgatták főszerepben Leondardóval és Claire-rel, a fiatal színész szerette megtréfálni a stábot a forgatás ideje alatt. Ez rendkívül idegesítette a színésznőt. Dicaprio emiatt merevnek tartotta, ezért a közös munka nem mindig ment gördülékenyen, ám ez hálisten a filmvásznon csöppet sem látszott.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Ashley Tisdale és Lucas Grabeel

Világhírnevet 2006-ban szereztek, amikor szerepeltek a Disney szuperprodukciójában a High School Musicalben, ahol egy testvérpárt játszottak: Sharpay és Ryan Evans-t. Mindenki számára úgy tűnt, hogy jól kijönnek, ám a való életben nem igazán ápoltak szoros kapcsolatot. Ashley 2017-ben nyilatkozott Lucasről a YouTube csatornáján.

Nem álltunk közel egymáshoz, nem voltunk jó barátok-legyünk őszinték! 10 éve volt már, szóval beszélhetünk róla

Utáltuk egymást, nem viccelek"

Angelina Jolie és Johnny Depp

Johnny Depp és Angelina Jolie Forrás: Getty Images/WireImage//Fotonoticias

A két színészfenomén a 2010-es Utazó című film forgatásán dolgoztak együtt, ahol nem igazán jöttek ki egymással. A forgatókönyv szerint a kémiának dúlnia kellett volna köztük, ez azonban a feszült viszony miatt nem jött létre. Angelina csalódott volt, hogy Depp nem hozta magát formába, illetve, hogy nem vágta le a haját. A színésznőnek azt sem volt szimpatikus, hogy Johnny folyton visszavonult a lakókocsijába és nem vegyült a stábbal. Ezzel ellenkezőleg a színész szerint pedig Jolie volt az, aki meglehetősen el volt szállva magától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.