Így menthetné meg házasságát Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Korda György házasság Hevesi Kriszta Balázs Klári Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága válságba került. A pár reagált a pletykákra, kijelentették, minden a legnagyobb rendben van köztük. Ismerőseik aggódnak a kapcsolatukért, ismert hazai sztárpárok pedig arról nyilatkoztak, hogyan lehet harmonikusan leélni egymás mellett egy életet és miként lehet leküzdeni a nehézségeket. 

"Az egyik legfontosabb, hogy tudjunk beszélgetni, megmaradjon az érdeklődés a másik iránt. A vitáinkban pedig ne minősítsük egymást. Próbáljuk megérteni a másikat, ne meggyőzni akarjuk a saját igazunkról. Gyakran elhisszük, a mi szerelmünkért semmit nem kell tenni, mert egy csoda, így egy kicsit belelustulunk a kapcsolatba. A humor is fontos, ha tudunk együtt nevetni, az rengeteg feszültséget fel tud oldani, és sokkal jobbá válik a 'párkapcsolati klíma'" - nyilatkozta Hevesi Kriszta, aki 19 éves kora óta Hevesi Tamás zenész párja. A szexuálpszichológus úgy véli, a közös értékrend is nagyon fontos, amiről korábban bővebben is beszélt.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2

"Aki azt mondja, hogy egy kapcsolatban nincsenek hullámvölgyek, hazudik. Nekem még azt tanították annak idején, az ember vigyázzon arra, amije van. A mai világban sokkal könnyebben engedik veszni az emberek a házasságukat. Hiányzik a kölcsönös tisztelet (...) Soha nem én vagyok, hanem mi vagyunk, együtt. Mi mindent együtt csinálunk Robival, nekünk ez működik, de ahány pár, annyiféle kapcsolat" – vélekedik Zoltán Erika, aki 32 éve él szerelemben Kátai Róberttel.

Forrás: Facebook/Zoltán Erika

"Mindent meg kell beszélni, nem szabad elhallgatni semmit, az őszinteség nagyon fontos. Ha a párod nem tud megnevettetni, akkor baj van. Igenis tudni kell együtt nevetni. Fontos az is, hogy hasonlóak legyenek a célok és az érdeklődési kör, nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Én például imádom a tengert, a napot, a jó időt, de ha Klárika minden nyaraláskor síelni akart volna menni, nem tartanánk itt" – fejtette ki a Blikknek Korda György.

"Sokan hiszik azt, hogy a szerelem elején tapasztalt izgalom húsz év múlva is ugyanolyan marad. De ez nincs így, hiszen közbeszól az élet, történnek a dolgok. El kell fogadni, hogy minden változik, és nem szabad elvárni, hogy minden olyan rózsaszín marad, mint az elején. Nőként pedig arra is figyelni kell, hogy vonzóak maradjunk" – tette hozzá Balázs Klári, aki szerint az is fontos, hogy az ember ne akarja a párját megváltoztatni.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.