Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

válás Szilágyi Gerda Szilágyi Liliána Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról beszámoltunk, Szilágyi Liliána testvére, Gerda - vagy legalábbis valaki az ő nevében - létrehozott egy blogot Hagyják békén a családomat címmel. Egy bejegyzésben azt állítja, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup Szilágyi Liliána miatt vált el. Most az ügyben megszólalt Szilágyi Zoltán, Gerda és Liliána édesapja. 

"Mindenki jobb, ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is versenysportolhat, csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel, akik befolyással bírnak a sportszakmában, mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével - élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve ahogy sokan mások is" - írja Gerda.

A botrányos üggyel kapcsán kiderült, hogy Szilágyi Gerda feljelentést tett a rendőrségen, miután visszaéltek a nevével - írja a Bors.

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Szilágyi Zoltán a lapnak azt nyilatkozta, hogy már hetekkel ezelőtt tudomásukra jutott a blog, valamint legalább egy ál-Facebook-profil létezése. Hozzátette, hogy kisebbik lánya, Gerda három héttel ezelőtt feljelentést tett a rendőrségen személyiségi jogokkal történt visszaélés miatt.

"Mérhetetlenül szomorúvá tesz őt és engem is, hogy visszaéltek a nevével"

– mondta Szilágyi Zoltán, majd elmondta, hogy ő és lánya is elhatárolódnak a bejegyzésben leírtaktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.