Hátborzongató! A szellemvadászok szerint I. Erzsébet kísértheti a királynőt

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
szellemvadász II. Erzsébet brit királynő I. Erzsébet szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynőt Tudor-kori névrokona kísértheti 70 éves uralkodásának évfordulója környékén.

Nem ő lenne az első uralkodó, akit I. Erzsébet meglátogat. A jelenlegi királynő édesapja, VI. György is beszámolt már hasonló élményekről, Miki York szerint most II. Erzsébeten van a sor.

I. Erzsébet Fotó / Wikipedia

A szellemszakértő úgy véli, I. Erzsébet, aki 1588 és 1603 között volt a trónon, február 6-tól valószínűleg meglátogatja a királynőt, hiszen ő lesz az első brit uralkodó, aki trónra kerülésének 70. évfordulóját ünnepelheti - írja a Daily Star.

"Ha egy nagy esemény történik, a szellemvilág mindig figyel, és tudja, mikor kell megjelennie a világunkban" - nyilatkozta Miki.

VI. György is beszélt már arról, hogy meglátogatta a volt uralkodónő szelleme. Elmondása szerint I. Erzsébet nyolc éjszakán keresztül látogatta őt a második világháború kezdetén.

A Tudor-kori királynőről úgy tartják, hogy rendszeresen kísért a berkshire-i királyi rezidencián, leginkább a folyosókon és a könyvtárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.