A túlvilágról üzent Madár Vera édesapja a lányának - Videó

túlvilág Madár Veronika üzenet elhunyt édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madár Vera már több alkalommal is kapott jeleket elhunyt szeretteitől. A Jóban Rosszban színésznője most elárulta, milyen különös esetek történtek már vele. 

A színésznő úgy véli, mindenki életében megtalálhatók ezek a jelek elhunyt szeretteiktől, csak sokan nem is mernek igazán belegondolni abba, hogy milyen különös jelentést lehet társítani egy-egy furcsa eseményhez.

"Az elhunyt édesapámtól jött például ilyen jel, amit édesanyám kapott. Tehát olyan virág, amit apukám ültetett, ami már hosszú évek óta nem hajtott ki, hirtelen megjelent egy fontos dátumhoz kötődő alkalomkor" - mondta a színésznő. Hozzátette, hogy ez számukra különleges jelentéssel bírt, hiszen pont a szülei házassági évfordulójának környékén nyílt ki a virág. A helyzet furcsaságát tovább tetézi, hogy még csak nem is abban az évszakban hajtott ki a kis növény, amikor annak ideje lett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.