Áll a bál! Megdöbbentő dolog derült ki Damu Roland temetésével kapcsolatban

Facebook -
Damu Roland temetés család szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja halt meg Damu Roland, de a színészt még mindig nem temették el. Ennek legfőbb oka, hogy a család hallani sem akkar arról, hogy Damut Andy Vajna közelében temessék el. Most kiderült, hogy az is feszültséget okoz a családban: a színész nem szerette volna, hogy a szülei ott legyenek a temetésén. 

Damu unokatestvére szerint a Fiumei úti sírkert művészparcellája betelt, de az is kiderült, hogy a színész édesapja hallani sem akar arról, hogy Andy Vajna közelébe temessék a fiát. A színész barátjának köszönhetően egy másik fővárosi temető művészparcellájában már minden készen állt a temetésre, de a ceremóniára még mindig nem került sor. Roland unokatestvére a Mokkában beszélt arról: sajnos továbbra is elég sok a feszültség a temetés körül.

"Roland nem szerette volna az anyját és az apját a temetésén látni.

Az anyját a gyerekkora miatt nem szerette volna, hogy ott legyen, mert verte" – magyarázta István, aki sokat beszélgetett erről korábban a színésszel.

Damu Roland nem szerette volna, hogy a szülei ott legyenek a temetésén Facebook

"Nem azt mondom, hogy ez mindennap téma volt, hogy neki milyen sorsa volt, milyen élete volt régen, de sokszor volt szó róla."

István elárulta, hogy Damu temetését szűk körben tartják, csak a család és a barátok lesznek jelen, később azonban nyilvánosságra hozzák, mikortól lehet odamenni a temetőbe és végső búcsút venni a színésztől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.