Insta-storyban üzent a Tinder-csaló: "El fogom mondani a sztorit az én szemszögemből is a következő napokban"

Simon Leviev Tinder-csaló Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok alatt a legnézettebb filmek közé került a Netfixen a Tinder- csaló. Főszereplője egy bizonyos Simon Leviev, aki milliárdosnak adja ki magát, és szerelmet hazudva húz ki többmillió dollárt nőktől. Nos, a férfi - egy rövid börtönbüntetés után - azóta is szabadlábon van, sorra teszi fel luxuséletéről tanúskodó képeit az Instagramra. 

A film - amelyről itt olvashatsz bővebben - készítői megpróbálták Levievet is szerepeltetni a filmben, de ő nem hogy nem vállalta, hanem egyenesen megfenyegette a stábot, hogy beperli őket. Ezt a doku végén hallhatjuk is.

Simon Leviev, A Tinder-csaló Forrás: Instagram/simon_leviev_official

Amióta bekerült a Netflix repertoárjába a film, a nézők sora keres rá a férfi profiljára, amelyen időnként minden látható, máskor a fiókja privátra van állítva. Képei alatt sorakoznak az üzenetek, a legtöbben felháborodásuknak adnak hangot, de olyan is van, aki az átvert nőket hibáztatja.

Leviev most Insta-sztoriban végre a következő üzenettel fordult a követői felé:

"Köszönöm a támogatásotokat! El fogom mondani a sztorit az én szemszögemből is a következő napokban, ha kitaláltam, hogyan tehetem ezt meg a lehető legjobban, tiszteletben tartva önmagam és a történetben szereplő más személyeket is. Addig is, kérlek titeket, hogy tartsátok nyitva a szíveteket és az elméteket!" - idézi a Player.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.