Közel másfél éve nem mosta meg a lánya haját az édesanya: így néz ki most - Videó

Forrás: shutterstock -
sampon videó hajmosás titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle 16 hónapja nem mosta meg samponnal a négyéves lánya haját. Az anyuka elmondása szerint, ha sampont használna, nem lenne ennyire dús és tiszta a gyermeke haja. 

Michelle rendszeresen oszt meg videókat a TikTok oldalán, amelyekben tanácsokat és tippeket oszt meg a követőkkel a hajápolással kapcsolatban.

Az egyik videójában elárulta, hogy négyéves kislánya haját már 16 hónapja nem mosta meg samponnal, ami ennek ellenére tiszta, fényes és dús.

@michelle_hairbymisheko No poo method is a game changer I hardly poo my kids hair & all 3 kids have healthy balanced scalps #kidshair#hairhack#hair#fyp#momsoftiktok♬ Let Me Blow Ya Mind Showmusik Remix - Showmusik Sounds

A rajongók nagyon meglepődtek a videó láttán, ám az édesanya elmagyarázta nekik, hogy sampon nélkül meg tudják őrizni a haj természetes göndörségét, és egészségesen tudják tartani a fejbőrt is. Azt is elmondta, hogy mindhárom gyerekének így védi a haját.

Többen furcsállták Michelle módszerét, de szép számmal akadtak olyanok is, akik követték az édesanyát és nem mosták samponnal a gyermekük haját és gyönyörű végeredményt kaptak.

Michelle egyébként magán is kísérletezik, legutóbbi TikTok videójában arról számolt be, hogy már lassan másfél hónapja nem mosta meg a haját.

@michelle_hairbymisheko How many days can you go? #hairtips#hairtraining#hair#youcandoit#fyp#australia#vibing♬ Bretman Rock x MTV_You Can Do It - MTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.