Sokan azt gondolják, hogy a hajmosás gyerekjáték, nem lehet elrontani. Pedig lehetséges. Most azonban brit fodrász elmeséli, hogy mi a helyes technika. 

A brit fodrász, Felicity Nicole legújabb videója felrobbantotta a Twittert, mivel olyan dolgot mutatott meg, amiről eddig nagyon kevesen tudtak. Aki pedig látta a videót, rögtön megfogadta a látottakat és nagyon pozitívan csalódott. 

A fodrász ugyanis elárulta, hogy a jó hajmosás titka abban rejlik, hogy egy alkalommal kétszer kell megmosni a hajat. Az első alkalommal a sampon megtisztítja a hajat a különféle szennyeződésektől, második alkalommal viszont már regenerálja és gyógyítja azt - írja a Mirror.

Most kiderül, hogyan is kell helyesen hajat mosniForrás: Shutterstock

Továbbá azt is elmondta, hogy ő a sampont csak a fejbőrén használja, hiszen az öblítéskor úgyis végigfolyik a haján. A balzsamot viszont a hajvégekre és a tincsei közepére is viszi fel.

Felicity szerint hetente maximum 2-3 alkalommal érdemes hajat mosni, az ennél több alkalom inkább roncsolja a hajat, mint táplálja.

"Sokkal jobb lett a hajam, óriási a különbség. 26 évesen végre megtanultam helyesen hajat mosni" - írta boldogan a videó alá az egyik kommentelő.