szépségápolás hajmosás fodrász tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy a hajmosás gyerekjáték, nem lehet elrontani. Pedig lehetséges. Most azonban brit fodrász elmeséli, hogy mi a helyes technika. 

A brit fodrász, Felicity Nicole legújabb videója felrobbantotta a Twittert, mivel olyan dolgot mutatott meg, amiről eddig nagyon kevesen tudtak. Aki pedig látta a videót, rögtön megfogadta a látottakat és nagyon pozitívan csalódott.

A fodrász ugyanis elárulta, hogy a jó hajmosás titka abban rejlik, hogy

egy alkalommal kétszer kell megmosni a hajat. Az első alkalommal a sampon megtisztítja a hajat a különféle szennyeződésektől, második alkalommal viszont már regenerálja és gyógyítja azt

- írja a Mirror.

Most kiderül, hogyan is kell helyesen hajat mosni Forrás: Shutterstock

Továbbá azt is elmondta, hogy ő a sampont csak a fejbőrén használja, hiszen az öblítéskor úgyis végigfolyik a haján. A balzsamot viszont a hajvégekre és a tincsei közepére is viszi fel.

Felicity szerint hetente maximum 2-3 alkalommal érdemes hajat mosni, az ennél több alkalom inkább roncsolja a hajat, mint táplálja.

"Sokkal jobb lett a hajam, óriási a különbség. 26 évesen végre megtanultam helyesen hajat mosni" - írta boldogan a videó alá az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.