Nádai Anikóéknál elszabadult a káosz, egyelőre nem találják a megoldást

felújítás Hajmásy Péter káosz Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és völégénye Instagram-követőiktől kértek segítséget. Otthonukban minden a feje tetejére állt: most elmondták, mi történt.

Hajmásy Péter tegnap egy vicces videóban mutatta meg, hogy Anikó egy vízzel teli edényben mos kezet az otthonukban történő felújítások miatt. Mára pedig egy új Instagram-fotó várta a követőket, amelyben Péter egy szál köntösben számol be arról, mi történt pontosan.

Nádai Anikó Instagram

Egy nagyjából négy hetet igénybevevő fürdőszoba-felújításba vágtak bele, amit, ahogy nézzük, eddig sikeresen kezelnek humorral, bár Péter felvetette, hogy esetleg valaki befogadná-e őket napi egy zuhanyzásra.

Nemrég kiderült, hogy Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeküket várják. A műsorvezető egy pocakos fotóval tudatta a nagy hírt. Anikó mindenben számíthat a párjára: a férfi a tenyerén hordozza, aggódik, hogy minden rendben legyen a szerelmével, és gondoskodik arról, hogy Anikó a lehető legboldogabb kismama legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.