Ebben különbözik a leginkább Hódi Pamela és férje, Tóth Bence

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
Hódi Pamela házasság Tóth Bence nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Tóth Bence tavalyelőtt mondták ki a boldogító igent, pár hónappal később már a kislányuk, Evolet érkezése foglalta le a házaspárt. A nászútra idén januárban került sor – az élmények megérték a várakozást!

Szóba került ugyan „a jó meleg Afrika", mint úticél, de végül a zavartalan romantikát és nyugalmat nyújtó Maldív-szigeteket választották.

A szerelmesek a szerdánként megjelenő hot! magazinban mesélnek az élményeikről.

"Én pörgősebb vagyok, Bence a pihenős: ha teheti, egy nyaralás alatt inkább napozik, eszik, alszik. Ami engem illet, jobban szeretek élményeket gyűjteni. Azért nem az afrikai szafarit választottuk, mert oda majd a gyerekekkel szeretnénk menni.

Hódi Pamela és Tóth Bence a Maldív-szigeteken töltötték a mézesheteiket Forrás: Tóth Bence/Instagram

Most nagyon ránk fért az, hogy csöndben legyünk a gondolatainkkal és egymással. Valósággal megszűnt minden létezni körülöttünk, ez a tíz nap csak kettőnkről szólt" – árulja el Pamela, aki a magazinban arról is beszámol, hogy a távollétük alatt ki vigyázott a gyermekeire, de azt sem rejti véka alá, hogy milyen élményekben volt részük.

A hot!-ot digitális formában is megvehetitek a digitalstand.hu/hot oldalon!

Pamela egyre kiegyensúlyozottabb, ami annak is köszönhet, hogy nemrég lezárult volt párjával, Berki Krisztiánnal közös kislányuk elhelyezési pere, és a bíróság már arról is döntött, hogy a celebapukának mennyi gyerektartást kell fizetnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.