Döntött a bíróság: Ennyi gyerektartást kell fizetnie Berki Krisztiánnak

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela válás család bíróság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a döntés Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében: az anyagiak mellett a gyermekfelügyeletről is döntöttek.

Több mint egy év csatározás után jogerős ítélet született Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében. Az egykoron egy párt alkotó celebek azért fordultak a bírósághoz, mert nem tudtak megállapodni abban, kinél és mennyi idő töltsön közös lányuk, Natasa Zselyke.

A határozat végül kimondta, hogy Berkinek havonta 80 ezer forintnyi gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia - tudta meg a Blikk. Pamela elmondta, hogy bár az eredeti megállapodásban lemondott a gyerektartásról, amikor Berki felrúgta az alkut, úgy határozott, döntsön a bíróság ebben a kérdésben.

Ennek értelmében például én határozok arról, hogy Nati hogyan és mikor jelenhet meg a közösségi médiában, fotókon, videókon, vagy magánéleti ügyekben.

– tette hozzá az influenszer, aki január közepén szerelmével, Tóth Bencével a Maldív-szigetekre repült nászútra.

Úgy tudni, a bíróság Natasa Zselyke elhelyezéséről is döntött: a kislány másfél hetet az édesanyjával lesz, fél hetet az édesapjával, a szüneteket és ünnepeket pedig fele-fele arányban osztották meg.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.