Megszületett a döntés Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében: az anyagiak mellett a gyermekfelügyeletről is döntöttek.

Több mint egy év csatározás után jogerős ítélet született Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében. Az egykoron egy párt alkotó celebek azért fordultak a bírósághoz, mert nem tudtak megállapodni abban, kinél és mennyi idő töltsön közös lányuk, Natasa Zselyke.

A határozat végül kimondta, hogy Berkinek havonta 80 ezer forintnyi gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia - tudta meg a Blikk. Pamela elmondta, hogy bár az eredeti megállapodásban lemondott a gyerektartásról, amikor Berki felrúgta az alkut, úgy határozott, döntsön a bíróság ebben a kérdésben.

Még nem utalta át a pénzt, de már küldtek neki felszólítást, majd az állam behajtja rajta – mondta a lapnak Pamela.

"Számomra fontos volt, hogy a szülői felügyeleti jogot száz százalékosan én gyakoroljam, a gyermek törvényes képviselete személyes és vagyoni ügyekben az én felelősségem legyen. Ennek értelmében például én határozok arról, hogy Nati hogyan és mikor jelenhet meg a közösségi médiában, fotókon, videókon, vagy magánéleti ügyekben. Nem mondtam neki semmit, mivel még csak nyolc éves, nem szabad őt felnőttként kezelni, és terhelni azzal, amihez még kicsi. Számomra a gyermekeim lelki békéje és nyugalma a legfontosabb. Krisztiánnal nem beszéltem az ítéletről, nem vagyok hajlandó erről tárgyalni vele, ez az ügyvédek dolga"

– tette hozzá az influenszer, aki január közepén szerelmével, Tóth Bencével a Maldív-szigetekre repült nászútra.

Úgy tudni, a bíróság Natasa Zselyke elhelyezéséről is döntött: a kislány másfél hetet az édesanyjával lesz, fél hetet az édesapjával, a szüneteket és ünnepeket pedig fele-fele arányban osztották meg.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela