Sürgés-forgás van Hódi Pamela háza táján: örömhírt osztott meg Instagram oldalán

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Hódi Pamela fotó szülő család gyermek Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta második kislánya, Evolet is megszületett, Hódi Pameláék élete a feje tetejére állt. A kislány már egyéves lesz és szépen bújnak elő apró tejfogai is, ami kissé megnehezíti a család mindennapjait.

Korábban is írtunk arról, hogy Hódi Pamela élete mostanában kimondottan zűrösen alakult. Végre lezárult volt férjével, Berki Krisztiánnal a kislányuk elhelyezési pere és a bíróság már arról is döntött, hogy a celebapukának mennyi gyerektartást kell fizetnie.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Mióta világra jött második kislánya, Evolet, Hódi Pamela igyekszik kevesebb időt tölteni a közösségi médiában. Most Instagramon adott helyzetjelentést a mindennapjairól és elárulta, hogy kislányánál bújnak ki a tejfogak is.

„Itt vagyok ragyogok... Szóval az van, hogy marhára fáj egy fogacska, mikor ki akar bújni és marhára sokat kell tanulni a suliban. Sajnos a mosatlan és szennyes sem akar kevesebb lenni, de amúgy minden ok. Igyekszem (és tudom, hogy mindig ezt írom) kérdezz-feleleket csinálni, mert tudom, hogy azt jobban szeretitek, mint az élőt. Terveim szerint mindez megvalósul pénteken!" - írta a bejegyzésében Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.