Pindroch Csaba ekkor döbbent rá arra, hogy feleségével, Lindával szeretné leélni az életét

házasság párkapcsolat szerelem Verebes Linda Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú és örömteli házasságuk titkáról meséltek a Mokka nézőinek Pindorch Csaba és felesége, Verebes Linda. 

Több mint két évtizede töretlen Pindroch Csaba és Verebes Linda szerelme. Bár arra a kérdésre, hogy mi az örök szerelem titka, nem tudtak válaszolni, de a színész elmondta, mikor volt, és mi volt az a pillanat, amikor rájött, hogy Lindával szeretné leélni az életét.

Már az első pillanattól kezdve jól tudtak párként együtt működni, Pindroch Csaba bevallotta, ő eleinte még nem gondolta, hogy Linda lesz számára az igazi. Nagyjából másfél évre volt szüksége ahhoz, hogy ez tudatosuljon benne.

A színész elmondta, hogy éppen egy veszekedés közben voltak, amikor rájött: ha Linda elfogadja őt úgy, ahogy van, akkor biztos, hogy ő lesz a felesége.

Új műsorvezetővel, Pindroch Csabával és új csapatkapitányokkal, Miller Zoltánnal és Vágó Bernadettel tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna képernyőjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.