Tíz év után lecserélik az ismert magyar műsorvezetőt, már az utódja is megvan

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Magyarország szeretlek! Miller Zoltán Szente Vajk Duna TV Pindroch Csaba Vágó Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 300 epizódon át vezette a népszerű vetélkedőt Szente Vajk, azonban tíz év után mást állítanak a helyére.

Új műsorvezetővel, Pindroch Csabával és új csapatkapitányokkal, Miller Zoltánnal és Vágó Bernadettel tér vissza a Magyarország, szeretlek! a megújuló Duna képernyőjére.

A vetélkedő showműsorának tizenegyedik évada január 30-án debütál - közölte az MTVA sajtó- és marketingirodája csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, a szórakoztató vetélkedő új házigazdája, Pindroch Csaba színművész mellett a műsor történetében először egy házaspár tölti be a csapatkapitányi szerepet: a zöldek és a pirosak csapata hétről hétre a két musicalénekes, Miller Zoltán és Vágó Bernadett vezetésével méri össze tudását.

Új szerepben, műsorvezetőként láthatja a közönség Pindroch Csabát Forrás: Brozsek Niki

Megújul a műsor arculata és díszlete is: a magyar tájegységekre jellemző szimbólumok jelennek meg, ikonikus épületek sziluettjei teszik izgalmassá a látványvilágot.

A Magyarország, szeretlek!-ben kiemelt szerep jut a zenének, jól ismert magyar slágerek kapnak főszerepet, ezeket a hétfős zenekar élőben játssza. A főcímdal, amely egybeforrt a műsorral, friss hangszerelést kapott, és az első ünnepi adásban teljes egészében hallható lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.