Pindroch Csaba és felesége a hosszú házasság titkáról vallottak

házasság titok Verebes Linda Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a háromgyerekes házaspár életében vannak hullámvölgyek, már húsz éve alkotnak egy párt. A színész elárulta, szerinte mi a hosszú házasság titka, és minek köszönhető, hogy ilyen jól kijönnek egymással.

Pindroch szerint egy házasságban az alkalmazkodás a legfontosabb. Náluk is vannak keményebb időszakok, de mindig a megoldásra törekednek.

"Ha Linda haragszik, az nekem rendesen marja a gyomromat. Amíg puffog, nagyon rosszul érzem magam"

– mondta a színész.

"...Tökéletes házasság nincs.

Sok barátunk vált vagy válik. Amikor elmondják az okot, akkor mondom nekik, hogy ezek a problémák nálunk is megvannak, csak mindig erősebb a szeretet, mint az ego. Tudunk mi is úgy összeveszni, hogy azt nézzük, úristen, ki ez az ember, akivel együtt vagyok. De ilyenkor nem kilépünk az egészből, hanem nagy levegőt veszünk, majd megbeszéljük."

-fejtette ki Pindroch Csaba.

"Mi aztán össze tudunk veszni rendesen.

Csabi a hallgatva vitatkozós, ami szerintem nagyon idegesítő. Én annak a híve vagyok, hogy mindent ki kell mondani. Ha nem is tud a másik változni, fontos, hogy tudja, nekem mi esik rosszul." – mondta a színésznő a csalad.hu-nak adott interjújában.

A színészházaspár gyönyörű 20 évet tudhat maga mögött, de ők azt célozták meg, hogy még legalább 50 évig éljenek boldogságban. Bár mindkettőjüknek sok a munkája, gyermekeik a legfontosabbak, épp ezért óvják őket a nyilvánosságtól, és úgy igazítják életüket, hogy minél több időt töltsenek együtt.

"Az ember nem mutogatja az igazán fontos dolgokat, és nekünk a család a legfontosabb érték."

-magyarázta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.