Kisbabát vár az olimpiai bajnok magyar kajakos - Fotó

fotó terhesség Bodonyi Dóra gyermekáldás örömhír kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyai örömök elé néz az olimpiai bajnok magyar kajakos, Bodonyi Dóra. A gólyahírt Instagram oldalán jelentette be, a rajongói pedig nem győztek gratulálni neki. 

A sportolónő és férje, a válogatott kajakos, Hadvina Gergely első közös gyermeküket várják. A jókívánságok csak úgy záporoznak a fotó alatt, amellyel bejelentették boldogságukat.

"Mivel idén nem versenyzek, úgy döntöttem, ràgyúrok a bícsbádira" - írta viccesen Bodonyi Dóra az Instagram oldalán, utalva arra, hogy nemsokára gyermeke születik.

A 2020-as tokiói olimpián a Bodonyi Dóra és Kozák Danuta-duó óriásit ment 500 méteren, így kétségtelenül sikeresen zárták a tavalyi évet. Danuta egyébként idén töltötte be 35. életévét, így ő már jogosult az olimpiai életjáradékra, amely esetében 2,9 millió forintot jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.