Levette a lábáról a közönséget L.L. Junior kisfia: színpadra állt Lacika - Videó

Hopp Csilla L.L. Junior kisfia videó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kisfia, Lacika különleges módon segített az édesapjának. A kisfiú a közönséget teljesen levette a lábáról, és apukája annyira büszke volt rá, hogy egy videót is megosztott a közösségi oldalán. 

Az ismert rapper, L.L. Junior nagyon büszke a gyermekeire. Egyik legutóbbi koncertjére magával vitte Lacikát, azonban a kisfiú nem maradt a háttérben: kiment a színpadra, és úgy döntött, hogy segít apjának a fellépés közben - írja a Bors.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

Pillanatok alatt felrobbantotta a színpadot, és a rajongók imádták Lacikát. Amíg Junior rappelt, addig kisfia néhány emberrel leökölpacsizott a közönség soraiból. A büszke édesapa a közös fellépésükről egy videót is feltöltött a közösségi média oldalára, ahogy apa és fia együtt szerepelnek a színpadon.

L.L. Junior élete megváltozott, amikor halálra gázolták a kisfiát. Az eset 2019-ben történt, de a rapper úgy érzi, hogy ezt a fájdalmat élete végéig magával fogja hordani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.