Beperelte a Tinder-csalót az apjának hazudott milliárdos

Forrás: ShimonHayut_TinderSwindler_AGCStudios -
Simon Leviev Lev Leviev Shimon Hayut csalás per A Tinder-csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A per csupán az első lépés, Lev Leviev azt akarja, hogy Shimon Hayut feleljen a tetteiért, és megkapja méltó büntetését.

Február 2-án jelent meg a Tinder-csaló című dokumentumfilm a Netflixen, amely egy Shimon Hayut nevű izraeli férfi döbbenetes történetét dolgozza fel. A férfi Simon Levievnek, Lev Leviev gyémántmogul fiának adta ki magát, és több millió dollárt csalt ki nőktől.

A férfi csupán öt hónap börtönnel megúszta a csalásokat, azóta pedig ugyanúgy éli fényűző életét. Bűneit azóta is tagadja, és perrel fenyegetőzik.

Simon Leviev A Tinder-csaló Forrás: ShimonHayut_TinderSwindler_AGCStudios

Az ügynek azonban még koránt sincs vége, a izraeli-orosz gyémántmogul, Lev Leviev és családja beperelte a Tinder-csalót, amiért a milliárdos fiának adta ki magát - írja az indiewire.com.

A peranyagban az áll, hogy Hayut "nőket, férfiakat és üzleti személyeket csapott be és károsított meg nemzetközi szinten". A gyémántmogul lánya és örököse pedig úgy fogalmazott egy közleményben, hogy "Hayut egy csaló, aki ellopta a családunk identitását, és megpróbálta a nevünket arra használni, hogy több millió dollárt csaljon ki az áldozataiból".

Az örökös állítása szerint a férfinek nem volt kapcsolata a családdal, a per pedig csak az első lépés, amelyet megtettek, hogy Hayut igenis feleljen a tetteiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.