2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ő a Tinder-csaló legújabb barátnője: a csinos modell szerint kedvese tisztességes ember - Fotó

Simon Leviev Tinder-csaló modell fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Netflix The Tinder Swindler című dokumentumfilmjének köszönhetően az egész világ megismerte a Tinder-csalóként elhíresült fiatal férfit, Simon Leviev-t, aki egy gyémántkirály fiának adta ki magát és nagyjából tízmillió dollárt csalt ki a Tinderen megismert lányoktól. Simon természetesen tagad mindent: jelenleg egy izraeli származású modell a kedvese.

A film - amelyről itt olvashatsz bővebben - készítői megpróbálták Leviev-et is szerepeltetni a filmben, de ő nemhogy nem vállalta, hanem egyenesen megfenyegette a stábot, hogy beperli őket. Ezt a doku végén hallhatjuk is.

A férfi mindössze öt hónapig volt börtönben és mindenki megdöbbenésére szinte azonnal újra luxuskörülmények között kezdett élni.

Simon azóta többször nyilatkozott már, és elmondta, hogy a dokumentumfilmnek semmi valóságalapja sincsen. Azt is hozzátette, hogy soha nem hazudta magát gazdag örökösnek, hanem évekkel korábban vásárolt néhány értéktelen bitcoint, melyek ára mára az egekbe szökött.

A Tinder-csalóként elhíresült férfi legújabb barátnője az izraeli származású modell, Kate Konlin, aki határozottan állítja, hogy Simon egy nagyon tisztességes ember, soha nem vert át senkit. A szépséges modell úgy tudja, hogy kedvese ingatlanbefektető- írja a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.