Sérülése után újra képernyőn a TV2 sztárja: "Boldog vagyok"

Forrás: Origo -
Szabó Dorka sérülés Bajnokok Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fordulat az Exatlonban: három hét után végre sikerült megnyerniük a hétfői villajátékot a Kihívóknak. Sérülése után után a Bajnokok játékosa, Szabó Dorka ismét pályára léphetett: elárulta, hogy milyen volt ennyi idő után újra futni.

A tegnapi adásban, sérülése után Szabó Dorka ismét pályára léphetett, háromból két futamot meg is nyert, köztük a szettgyőzelmet is behúzta.

"Sokkal óvatosabban indultam neki a futamnak, de nagyon örültem, hogy ezen a pályán térhettem vissza, mert egyből úszással kezdődik, és ez egy picit boka-kímélőbb pálya. Egyik futásom sem volt száz százalékos, nagyon féltettem a lábamat, ugyanakkor boldog vagyok, hogy valamennyire regenerálódott, és nem kellett sérülés miatt búcsúznom az Exatlontól" - árulta el Dorka, aki elárulta, hogy nagyon izgult a pályára lépés előtt.

Szabó Dorka Exatlon Exatlon Hungary TV2 Forrás: Origo

"Azt éreztem, amit már régen nem, hogy izgultam. Bár még nem vagyok száz százalékos, úgy érzem, sikerült visszarázódnom, és remélem, hogy egyre gyorsabb tudok majd lenni a pályán és a fókuszt is maximálisan visszanyerem" - magyarázta a versenyző.

Három hét után ismét a faházba kellett visszatérnie a pirosaknak.

"Nem olyan jó érzés veszíteni és visszatérni a faházba, három hét alatt hozzászokik az ember a komforthoz. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni ebből, ez most sajnos így alakult, a kihívók hét után talán eggyel jobban akarták a villát, és most ez repítette oda őket" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.