Eljegyezték L.L. Junior volt feleségét: a legnagyobb titokban történt a lánykérés

Hopp Csilla eljegyzés szerelem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csillára rátalált a szerelem, és kiderült, hogy már az eljegyzés is megtörtént: párja a legnagyobb titokban kérte meg a kezét.

Februárban derült ki, hogy a rengeteg fájdalom után végre rátalált a szerelem Hopp Csillára. "Csilla egyik barátnőjének a rokona Bence, így ismerték meg egymást. Nagyjából két éve történt mindez, nem sokkal a Dávidkával történt tragédia után. A gyász ideje alatt Bence támogatta, segítette Csillát, a kapcsolatuk pedig lassan szerelemmé alakult" - mondta akkor a kapcsolatról egy ismerős, most pedig kiderült, hogy már az eljegyzés is megtörtént egy éve, a legnagyobb titokban. A hírt Csilla a Story Magazinnak is megerősítette. Bence, aki fodrászként dolgozik 2020 karácsonyán kérte meg a kezét.

Hopp Csillát eljegyezték Forrás: RTLKlub

L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla próbál boldog lenni azután, hogy átélte a legnagyobb tragédiát, ami megtörténhet egy szülővel: elveszítette kisfiát. A borzasztó veszteséget hosszú megpróbáltatás követte, de végül Csilla ellen nem emeltek vádat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.