Így él most Stahl Judit: Már régóta eltűnt a nyilvánosság elől

Forrás: Stahl.hu -
család Stahl Judit férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Judit már évek óta a nyilvánosságtól visszavonultan él, de most elárulta, mivel foglalkozik, és arról is beszélt, miért élnek a lányával és a férjével külön országokban.

Stahl Judit egykor sikeres tévés szakácsnő volt, még korábban pedig műsorvezető, de már évek óta a nyilvánosság kizárásával éli az életét. Visszavonult a tévézéstől, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Lánya Írországban él, férje pedig Berlinben dolgozik, így Stahl Judit sokszor van egyedül.

Stahl Judit egy könyvkiadónál dolgozik Forrás: Stahl.hu

"Nagyon sokszor vagyok egyedül. Január elején vittük ki Hannát a férjemmel. Amikor otthagytuk őt és eljöttünk tőle, az egy nagy szakadás volt, de Hannus azóta is minden este felhív. Egy állami középiskolába kezdett el járni Írországban" - mondta a Korhatártalanul című YouTube-műsorban.

"Én alapvetően a szövetségben hiszek és hosszú távú szövetséget pillanatnyi múló érzelmi állapotokra építeni szerintem nem lehet. 16 évesen megismertem a leendő páromat, akiről azóta is azt gondolom, hogy a világ legjobb és legtisztességesebb embere. Mi már annyiszor elválhattunk volna, de nem tettük.
Én egy dolgot ígértem a Csabinak, azt, hogy sosem lesz unalmas mellettem az élete, és nem is lett az. Ő hétközben Berlinben él, az érdeklődése vonzotta oda. Lett egy lakásunk és ott kezdett el élni. Kicsit furcsa a családunk, hogy hárman három országban élünk, de most ez van" - idézi a Blikk az egykori sztárszakácsot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.