Exatlon: Nem indult jól a hét a Bajnok csapat számára: "Sokkal nagyobb fókuszra lesz szükségünk"

TV2 -
TV2 Bajnokok Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő esti villajáték során 10:6-ra nyertek a Kihívók a Bajnokokkal szemben, így a piros csapat ismét a faházba tért vissza. A Bajnokok egyik versenyzője, Tóth Janka mesélt arról, mi lehet az oka annak, hogy nem sikerült bezsebelniük a győzelmet.

A Bajnokok elmondása szerint a hétfői vereségük hátterében az állhatott, hogy nagyon kedvetlen volt a csapat. Ennek okairól a pirosak egyik versenyzője, Tóh Janka vallott.

"Mi hőstettként tekintettünk Krisztián cselekedetére, arra, hogy beáldozta magát, hogy megmentse Dávidot. Ebbe talán kicsit beleültünk, és valószínűleg a bejelentés sem volt ránk jó hatással, hiszen sokan elkezdtek visszaszámolni, ahelyett, hogy élvezték volna a játékot, a 10-es pontrendszerhez pedig nem tudtunk kellőképpen alkalmazkodni" - magyarázta Janka, majd hozzátette:

Somhegyi Krisztián TV2

"Ezt a 10-es pontrendszert például nagyon vártuk, reméljük hamar át tudunk rá állni. Emellett nyilván több kieső lesz, most, hogy Lehel bejelentette, közeleg a játék vége. Bármilyen meglepetést el tudok képzelni" - mondta.

Az Exatlon műsorvezetője, Monoki Lehel annyit árult el a versenyzőknek, hogy senki nincs biztonságban. Ez akár plusz motivációt is adhat a játékosoknak.

"Azzal, hogy felpörögnek az események, sokkal nagyobb fókuszra lesz szükségünk, de megpróbálunk pontról pontra haladni, ahogy eddig is tettük, és remélem, hogy sikeresen tudunk majd alkalmazkodni a feladatokhoz" - zárta rövidre Janka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.