Sandra Bullock visszavonul a szerepléstől

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Bryan Bedder -
szereplés Sandra Bullock szünet karrier gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő szeretne a gyermekeire koncentrálni.

Sandra Bullock úgy döntött, visszavonul egy kis időre a nyilvános szerepléstől és a színészettől - írja az ET Online. Számára jelenleg a boldogsága a legfontosabb, és akkor a legboldogabb, ha otthon lehet gyermekeivel, a 12 éves Louis-szal és a 10 éves Lailával.

"Nagyon komolyan veszem a munkámat, amikor dolgozom, forgatok" – mondta Bullock. Hozzátette, hogy a színészet 24 órás elköteleződés, ő viszont most a gyermekeivel és a családjával szeretne minél több időt együtt tölteni. Így most egy ideig szünetelteti a karrierjét. "Egy ideig most otthon leszek" – mondta a színésznő.

Bullock jelenleg úgy érzi, négy éven belül újra láthatjuk, hiszen addigra gyermekei nagyobbak lesznek, és jobban tudják nélkülözni őt.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Bryan Bedder

2021 januárjában derült ki, hogy Sandra Bullock a legnagyobb titokban férjhez ment. Korábban pedig szó volt arról is, hogy szeretne még egy gyeremeket. Lehet, hogy most jött el az idő?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.