örökbefogadás házasság Sandra Bullock Bryan Randall szerelem béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Sandra Bullock boldogsága határtalan szerelme, Bryan Randall oldalán. Azonban van még valaki, aki fokozhatná örömét, ez pedig nem más, mint egy harmadik csemete.

A világhírű színésznő, Sandra Bullock kicsattan a boldogságtól, nagyon szerelmes párjába, Bryan Randallbe, akivel már a házasság is szóba került. De mielőtt hivatalosan is összekötnék az életüket, egy másik sorsdöntő lépésre szeretnék elszánni magukat - írja a Hot! magazin.

Végre megtalálta a boldogságot a gyönyörű színésznő, Sandra Bullock Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

"Sandra örülne még egy fiúnak. Ő sem lesz már fiatalabb, érthető, ha ott szeretne lenni a gyerekei mellett felnőtt korukban is! Ezért nem pazarolhatja a drága időt, Bryannel már beszéltek is a lehetőségekről, ideértve az örökbefogadást és a béranya közreműködését. Azt remélik, év végére kitalálják a megoldást"

- avatta be az OK! magazint egy bennfentes.

Mint kiderült a gyönyörű színésznő és fotós szerelme az esküvőt is szorgalmasan szervezik, amire nemsokára sort is kerítenek.

"Jövő nyáron szabadtéri esküvőt és bulit tarthatnának Sandra wyomingi tanyáján. Sosem volt még ennyire boldog és kiegyensúlyozott az élete, megérdemelné, hogy egy csodás eseménnyel koronázza meg!"

- mondta az informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.