Férje halála után újra nyitott egy új kapcsolatra a népszerű színésznő: "Hiszem, hogy vár még rám egy nagy szerelem"

Forrás: TV2 -
színésznő Csongrádi Kata szerelem S. Nagy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szeretne tovább magányos lenni.

Csongrádi Kata hét évvel ezelőtt vesztette el imádott férjét, S. Nagy István dalszerzőt. Mostanra azonban újra elérkezettnek látja az időt ahhoz, hogy újra nyitott legyen az ismerkedésre.

"2015-ben halt meg a férjem, azóta vagyok egyedül, és bevallom, nem jó. Hét év magány van a hátam mögött, holott az embernek szüksége van egy társra – kezdte lapunknak az énekesnő-színésznő. – Amikor megismertem a férjemet, az első pillanatban tudtam, hogy ő a nagy ő, nem is volt kérdés, összetartozunk.

Sorsszerű találkozás volt a miénk, és akkor még nem is hittem volna, egyszer nélküle kell élnem. A gyász hosszú folyamat, nekem is idő kellett ahhoz, hogy újra nyitott legyek az ismerkedésre"

- mesélte a Blikkneka színésznő, aki még azt is el tudja képzelni, hogy egy nagy szerelem miatt feladja magányos életét.

Csongrádi Kata hét évvel férje halála után újra nyitott egy új kapcsolatra Forrás: TV2

"Még minden csak egy nagy kérdés, mivel nem dobbant meg még senki iránt a szívem. A mai világban nehéz ismerkedni, ráadásul én nem vagyok fenn egyetlen társkereső oldalon sem, az nem az én világom.

Udvarlók akadnak, írnak nekem a közösségi oldalon, és a baráti társaságom által is megismerhettem pár csodás embert, de még egyszer sem mondtam igent a rendevúkra. Nem szeretnék egyedül lenni, és hiszem, hogy vár még rám egy nagy szerelem.

Azt gondolom, hogy a férjem sem szeretné, hogy egyedül éljem le az életemet, és fentről talán küld nekem valakit. Ha a szívemben érzem, hogy megtaláltam, akit keresek, akkor az sem kizárt, hogy újra megházasodom, de erről egyelőre kár beszélni, mivel nincs senkim. Nyitott vagyok, és ez a legfontosabb, no meg persze az, hogy olyan férfit találjak, akivel kölcsönösen boldogságot adunk egymásnak, és segítsen a férjem emlékezetét életben tartani" - zárta rövidre Kata, aki korábban arról is vallott, hogy miért nem lett soha gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.