Sztárdömping Rácz Gergő és Orsovai Reni új klipjében: ismert színészek is szerepelnek benne

Németh Kristóf hírességek Rácz Gergő Orsovai Reni videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb közös dallal érkezik Orsovai Reni és Rácz Gergő. A videoklip, amelyben számos híresség felbukkan, hétfőn lesz látható először. 

A klipben Németh Kristóf egy gonosz gengsztert alakít. A színész nagyon élvezte élete második klipforgatását: "Életemben egyszer szerepeltem videoklipben, de úgy gondolom, hogy számomra ez lesz az igazi klippremier. El kell mondjam Gergőről, hogy ő egy igazi kreátor, hiszen tulajdonképpen ő rendezte ezt a klipet és ő adta a fő instrukciókat" - nyilatkozta

Gergő választása azért esett Kristófra, mert remek színésznek tartja, akivel nagyon jó dolgozni.

Németh Kristóf mellett feltűnik majd Rékasi Károly is a klipben.

"Várakozással jöttem ide, mert még soha ilyenben nem vettem részt, de amit tapasztaltam, az mindent felülmúlt. Egy olyan közegbe csöppentem, ahol azt tapasztaltam, hogy mindenki akarja. Milyen érdekes, hogy van egy zeneszám, fogtunk hozzá egy mozit és ettől magasabb szintre emelkedik" - mesélt érzéseiről Rékasi.

A sztárdömpingnek itt még nincs vége, feltűnik majd a videóban a TV2 sztárja, Szakács Szilvi, Sziszi is és mellette még számos híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.