A nagymamája álmát szeretné megvalósítani a Sztárban sztár leszek! versenyzője

nagymama család Sztárban sztár leszek! Szakács Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakács Szilvi a legfiatalabb versenyzőként került be a Sztárban sztár leszek! műsorába. Mivel még csak 15 éves, így édesanyja kísérte el Budapestre a tehetséges lányt. 

Szakács Szilvi még nagyon fiatal, de már határozottan tudja, hogy énekesnő vagy színésznő szeretne lenni. Valószínűleg édesapja édesanyjától örökölte a művészi vénát, ugyanis nagymamája és ikertestvére is rendszeresen szerepeltek a falujukban.

- nyilatkozott Szilvi a Meglepetés magazinnak.

Szakács Szilvia a legfiatalabb versenyző a Sztárban sztár leszek! műsorban. Forrás: Instagram/Szakács Szilvia

A fiatal lányt már többször felismerték az utcán, amin mindig nagyon meglepődik, hisz a hétköznapokban sima pólóban és szabadidőruhában mászkál. A szerelem és a fiúk még nem játszanak fontos szerepet at életében, most a karrierjére szeretne koncentrálni.

- jelentette ki határozottan, és azt is hozzátette: nem zárja ki, hogy egyszer Budapesten éljen, ugyanis mindig is vonzódott a városhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.