Szakács Szilvi a legfiatalabb versenyzőként került be a Sztárban sztár leszek! műsorába. Mivel még csak 15 éves, így édesanyja kísérte el Budapestre a tehetséges lányt. 

Szakács Szilvi még nagyon fiatal, de már határozottan tudja, hogy énekesnő vagy színésznő szeretne lenni. Valószínűleg édesapja édesanyjától örökölte a művészi vénát, ugyanis nagymamája és ikertestvére is rendszeresen szerepeltek a falujukban. 

Ők annak idején szerettek volna profi énekesek lenni, de az akkori rendszerben, az ő fiatalkorukban és családi hátterükkel ez nem valósulhatott meg. Most egy kicsit a nagymamám álmát is valósítom meg azzal, hogy itt vagyok a döntőben. Neki sajnos sosem jutott ekkora lehetőség"

- nyilatkozott Szilvi a Meglepetés magazinnak.

Szakács Szilvia a legfiatalabb versenyző a Sztárban sztár leszek! műsorban.Forrás: Instagram/Szakács Szilvia

A fiatal lányt már többször felismerték az utcán, amin mindig nagyon meglepődik, hisz a hétköznapokban sima pólóban és szabadidőruhában mászkál. A szerelem és a fiúk még nem játszanak fontos szerepet at életében, most a karrierjére szeretne koncentrálni.

Életem nagy lehetősége előtt állok, most minden energiámat a versenybe fektetem"

- jelentette ki határozottan, és azt is hozzátette: nem zárja ki, hogy egyszer Budapesten éljen, ugyanis mindig is vonzódott a városhoz.