A Kos szerelmi horoszkópja – Kivel érdemes randizniuk?

Forrás: Shutterstock -
Kos csillagjegy Kos horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is a Kos jegy szülötte vagy, akkor itt az idő, hogy megtudd, melyik csillagjegy illik hozzád a szerelemben, és melyikkel ne randizz semmi esetre sem.

A Kos jegyű emberek bátrak, energikusak és szenvedélyesek, ugyanakkor mindig és minden körülmények között a saját fejük után mennek. Motiváltak, és megvan az a képességük, hogy másokat is valami újra ösztönözzenek. A hódítás a lételemük, de a kapcsolataikban mindig egyenesek. Lássuk, hogy ilyen tulajdonságokkal mely csillagjegyekkel élhetnek boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban!

Kos és Bika

Mindketten szeretik az élvezeteket, de míg a Kos dinamikus és impulzív, addig a Bika jegy szülötte óvatosabb és megfontoltabb. Ha a birtokló természetű Bika elfogadja a Kos szabadságvágyát, akkor talán működhet kettejük kapcsolata, ám többnyire bebizonyosodik, hogy nem illenek össze.

Kos és Ikrek

A kapcsolatuk izgalmas lehet, hiszen mindketten lobbanékonyak. Bár egyikük sem a hűség mintapéldánya, ha képesek egymásnak megbocsátani, akkor igaz, dinamikusan, de a párkapcsolatban is jól tudnak együttműködni. A legtöbb esetben nem túl erősen érzelmi kötődésűek, így számukra könnyebb túllépni egy szakításon.

Kos és Rák

A Kos jegy szülötte azonnal szeretné meghódítani a választottját, de a Ráknak időre van szüksége az ismerkedésben. Különböznek a prioritási sorrendjükben is, hiszen a Kosnak mindig fontosabb lesz az önmegvalósítás, míg a Rák a biztonságot és az otthont fogja választani. Amennyiben a Kos esetleg félrelép, azt a víz jegyű Rák sosem bocsátja meg.

Kos és Oroszlán

Mindkettő tűz jegy, ám ennek ellenére is szuperül működik a kapcsolatuk, hiszen testileg és lelkileg is képesek egymást boldoggá tenni.

Forrás: Shutterstock

Az Oroszlánnak és a Kosnak egyaránt imponál, hogy mindkettőjüket bátorság, lelkesedés és motiváltság jellemzi. Szeretik, ha rajonganak értük, de párkapcsolatuk hosszú távon csakis úgy lehet jó, ha mindketten hajlandóak erőfeszítéseket tenni érte.

Kos és Szűz

A Kosnak nehéz dolga lesz a Szűz jegy szülöttével, akinek hosszasan kell udvarolnia, mert időre van szüksége, hogy bárkit közel engedjen a szívéhez. Míg a Szűz elvárja, hogy ő legyen az egyedüli a másik életében, addig egy Kos jegyűt nem lehet kalitkába zárni, vagy pórázon tartani.

Kos és Mérleg

A Mérleg kiegyensúlyozottsága rendkívül imponáló a Kos jegy szülöttének, de az ismerkedési szakaszban a Mérleg nem tudja jól kezelni a Kos alaptermészetét. Azonban az első sokkhatás után jól alakulhat a kapcsolatuk, hiszen pont a különbözőségeik miatt tökéletesen kiegészítik egymást.

Kos és Skorpió

Mindkét jegy impulzív, harcos, makacs, fűszerezve a Skorpió jegyűek féltékenykedő, szúrós természetével. Nem egyszerű párosítás, és bár igaz, hogy szenvedélyes pillanatokat élnek meg együtt, a kapcsolat hosszú távon nem működőképes

Kos és Nyilas

Hasonló vérmérsékletűek, ám csak nagyon kevés dologban fognak egyetérteni. A drámai konfliktusok mindennaposak lesznek az életükben, de ez egyiküknek sem okoz komoly problémát: a különbségek ellenére párosuk meglepően jól működik.

Kos és Bak

A mentalitásuk teljesen különböző: az előbbi optimista, aki meglátja a lehetőségeket, míg az utóbbi született pesszimista, aki nehezen veszi észre a jót. A Kos jegy szülöttét az újdonság, a kihívás és a fejlődés lehetősége élteti, míg a Baknak a biztonság és a stabilitás lesz a fontos.

Kos és Vízöntő

Kettejük között hatalmas szerelem szövődhet, amennyiben a Kos az intelligenciájával képes levenni a lábáról a Vízöntőt. A kapcsolatuk sosem lesz unalmas, hiszen a Kos mindig tettre kész, és szereti a párját meglepetésekkel elhalmozni, így kalandban, élményben és szenvedélyben sosem lesz hiány.

Kos és Halak

A két jegy máshogy kötődik egymáshoz. A Halaknak jó az alaptermészete, így elsőre könnyedén hihetnénk, hogy a Kossal a párkapcsolat garantáltan jól fog működni. Szereti, ha meghódítják, de a Kos gyakran flörtöl. Ha egy Kos igazán el akarja nyerni a Halak szívét, akkor muszáj érzelmileg is elköteleződnie.

Kos és Kos

Ha egy Kos jegyű egy másik Kosban látja meg az „igazit", akkor az szerelem lesz első látásra, ugyanakkor felmerül, hogy meddig férnek meg egymás mellett. Viharos és szenvedélyes kapcsolatukat veszekedések és drámai kibékülések kettőse jellemzi. Az igazat megvallva, két Kos csillagjegyű ember ritkán tud tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.