50 millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra ez a nő: sokkoló külsővel rendelkezik - Fotó (18+)

Forrás: Shutterstock -
plasztikai műtét botox Barbie felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Jayne mindössze 33 éves, de már túl van hat orrműtéten, öt mellnagyobbításon és számtalan botoxon, amelyre 50 millió forintnak megfelelő összeget költött. A beavatkozások után úgy fest, mint egy ijesztő Barbie baba.

A melbourne-i Tara Jayne legnagyobb álma, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie baba, ezért pedig mindenre hajlandó. Már számtalan alkalommal feküdt kés alá: eddig hat orrműtéten, öt mellnagyobbításon és vagy 30 botoxoláson esett túl. Az eredmény pedig egészen meghökkentő.

Tara úgy érzi, hogy a plasztikai beavatkozások teszik őt boldoggá, amelyekre eddig 200.000 ausztrál dollárt (azaz 50 millió forintot) költött - írja a Daily Mail.

"Fontos, hogy ki tudjuk fejezni magunkat, amit egy nő a szépségével tud leginkább megtenni. A szépség a magabiztosság és a boldogság jele"

– állítja a fiatal nő, aki elégedett kissé groteszk külsejével.

Tara mindössze 45 kg, emiatt megtiltották neki, hogy több műtétet hajtsanak végre rajta Ausztráliában. A botoxot azonban nem engedi el, évente legalább harminc alkalommal kap injekciót.

A plasztikai műtétek sorozatát sem hagyta abba, nemsokára a mellét szeretné megnagyobbítani, amit Amerikában tud majd megcsináltatni.

A sokkoló valóság: Így néz ki plasztika után a 67 éves világhírű olasz színésznő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.