Korda György halál jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Györgynek évekkel ezelőtt megjósolták, hogyan fog meghalni. Gyuri bácsi azóta kerüli a jövendelésben leírt helyszíneket.

Korda György biztos abban, hogy mindenkinek előre meg van írva a sorsa. Sosem kersett fel asztrológust vagy jósnőt, az élet azonban úgy hozta, hogy véletlenül találkozott valakivel, aki megjósolta neki, hogyan fog meghalni.

Korda Györgynek megjósolták, hol fog meghalni MTVA

"Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségének az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom. Azt mondta, a védőangyalom egy közeli rokon, egy alacsony hölgy, aki bármerre is járok, vigyáz rám. Tudni kell, hogy az én szüleim elváltak, amikor nyolc éves voltam, édesapám és a két húga nevelt fel engem. A fiatalabbik különösen közel állt a szívemhez, ő 160 cm sem volt és úgy imádott engem, hogy felnőtt koromban is kezet csókolt nekem. Rögtön tudtam, hogy akiről a hölgy beszélt, a nagynéném, Ilonka! Ezt senki sem mondtam, még a legközelebbi ismerőseimnek sem meséltem róla" - mesélte a Borsnak Korda György, aki ezek után természetesen már több dologra is kíváncsi volt.

"Megkérdeztem tőle, látja-e meddig fogok élni, mire azt felelte: Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat és soha többé nem utazok külföldre" - mondta Korda, aki a nyolcvanas években többször is körbeutazta a világot.

Korda György pár napja egykori barátjáról, Szécsi Pálról mesélt. Elárulta, kit akart felhívni halála előtt a tragikus sorsú táncdalénekes.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.