Így ismerte meg szerelmét a TV2 sztárja: a pár egyelőre távkapcsolatban él

Fotó: Polyák Attila - Origo -
távkapcsolat Péterffy Lili párja Sztárban sztár Dánia Péterffy Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár hetedik adásának kiesője, Péterffy Lili elmondta, hogyan ismerkedett meg jelenlegi kedvesével, akivel most távkapcsolatban él. 

"Egy barátnőmmel mentem Indonéziába egy hónapra, de volt egy időszak, amikor egyedül szerettem volna felfedezni a környező szigeteket. Vettem egy hajójegyet és ahogyan mentem a motoromhoz - mert ott motorral közlekedtem - abban a pillanatban megláttam a páromat, aki pont mellettem parkolt az ő motorjával" - mesélte el a Blikk vendégeként Lili.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő és a férfi szóba elegyedtek, és kiderült, ugyanoda utaznak mindketten.

"A távkapcsolat alapvetően nagyon nagy szívás, viszont csak azzal az emberrel tudod kibírni a távkapcsolat nehézségeit, akivel tényleg olyan erőteljes a kapcsolódásotok, hogy azt érzed, miatta érdemes" - nyilatkozta, ugyanis párja, Jacob Dániában él.

"Nem beszélek dánul, ő pedig nem beszél magyarul, így angolul kommunikálunk, ami nagyon sokat fejleszt a szókincsemen, hiszen minden nap angolul beszélek az érzéseimről. Erre egy nyelviskolában nem lenne lehetőségem" - mondta el Lili, akinél tervben van, hogy kiköltözik szerelméhez, de az még odébb van.

Lili korábban Liu Shaolin Sándorral járt, 2019-ben szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.