"Soha senkire nem bíztam még így az életem" - Gelencsér Timi új oldalát mutatta meg - Fotó

légtornász fotó Gelencsér Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi ismét egy új területen mutatta meg magát. A szépséges modellről mindenki tudja, hogy mennyire sokoldalú, hiszen amellett, hogy a Dancing with the Starsban és az Exatlon versenyében is bizonyított, most az I. Légtorna Fesztivál egyik fellépőjeként is megmutatta a tehetségét. 

Gelencsér Timit legutóbb egy olyan szerepben láthattuk, ami még a volt szépségkirálynőtől is óriási meglepetést okozott. Az I. Légtorna Fesztivál fellépője volt, ahol a levegőben is megmutatta tehetségét, hajlékonyságát.

„A hétvégén rendezték meg az I. Budapest Légtorna Fesztivált. Fenomenális volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam! (egyelőre még nincs videó) Soha senkire nem bíztam még így rá az életem, mint itt Gordonra!!! Ő tartott, rajta múlott minden 5-7 m magasan. Ennek a sportnak az alapja egyértelműen a bizalom, csak utána következik minden más. Köszönöm, Tündi, hogy bevezettél ebbe a világba, fantasztikus érzés volt repülni" – írta Timi az Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.