Sebestyén Balázs szerint Will Smith tette legalább olyan rossz, mint egy beteg emberen viccelődni

pofon Oscar-gála Chris Rock Jada Pinkett-Smith Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot lázban tartja az Oscar-gálán történt verekedés. Mindenkit az foglalkoztat, hogy Will Smith valóban behúzott-e egyett Chris Rocknak, vagy csak megjátszották az egészet. Sebestyén Balázséknak is megvan erről a véleménye.

Chris Rock Will Smith feleségének kopaszságán poénkodott az Oscar-gálán. Smith először nevetett a viccen, de ránézett a feleségére, akin azt látta, hogy rosszul esett neki a dolog. A színész erre felpattant, felment a színpadra, és lekevert egyet Rocknak. Egyre többekben merül fel, hogy a jelenet megrendezett is lehetett. Sebestyén Balázsék is erről beszélgettek.

Balázs számára Smith kirohanása azt mutatja, hogy a színész nem tudja kordában tartani az érzelmeit és a frusztrációját, ezt pedig példaképként nem engedheti meg magának. Az, hogy így tesz valaki igazságot, az legalább olyan rossz, mint egy beteg emberen poénkodni. Will Smith felesége, Jada Pinkett-Smith ugyanis gyógyíthatatlan betegségben szenved, ezért nem nő a haja.

Rákóczi Feri azonban megérti a színészt, ha az ő családját érte volna hasonló sérelem, lehet, hogy ő is pofozkodott volna. Vadon Jani nem foglalt állást, de felhívta a figyelmet egy fontos dologra: nem tudni, mennyire viseli meg Jada állapota a Smith családot, és hogy Will milyen állapotban érkezett a gálára.

Az Oscar-szobrokat odaítélő Akadémia az irányelvei alapján megteheti, hogy megkérje a színészt, adja vissza a díjat. Egy bejegyzésben leírták, hogy elítélik az erőszak minden formáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.