Alec Baldwin és felesége újra gyereket várnak: érkezik a hetedik baba

kisbaba Hilaria Baldwin család Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömteli időszaknak néz elébe Alec Baldwin és felesége: ismét bővül a családjuk, érkezik a hetedik baba.

Alec Baldwin tavaly a Rust című film forgatásán agyonlőtt egy operatőrt, és megsebesített egy rendezőt. Nagyon nehéz időszakon van túl a színész és a családja is, megviselték őket a történtek, ám úgy tűnik, idén jobb évük lesz.

"Az elmúlt évek hullámvölgyei után izgalmas és hatalmas meglepetés vár ránk: ősszel újabb Baldwinito érkezik. Már biztosak voltunk benne, hogy a családunk teljes, ezért nagyon örülünk ennek a meglepetésnek. Megosztom veletek azt a pillanatot, amikor elmondtuk a gyerekeknek – nagyon izgatottak voltak! Az új babánk életünk egyik legfényesebb pontja. Áldás és ajándék ilyen bizonytalan időkben" - írta közösségi oldalán Hilaria Baldwin.

Ez a kisbaba lesz Alec és Hilaria hetedik közös gyermeke. A pár hatodik gyermeke, Maria Lucia béranya segítségével született mindössze hat hónappal azután, hogy az asszony megszülte a kis Eduardót, az ötödik gyemeket. Azt egyelőre nem közölték, hogy a hetedik baba milyen úton érkezik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.