Horváth Gréta: "Nem szabad, hogy egy nő kizárólag a társától várja a boldogságát"

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta Új élet válás Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta és Meggyes Dávid hivatalosan is elváltak, most már papíron sincs közük egymáshoz.

Horváth Gréta hetek óta éli a független, egyedülálló nők életét, mégis elhárította a férfiak közeledését. Arra várt, hogy a bíróság hivatalosan is kimondja a válásukat Meggyes Dáviddal, ami a napokban meg is történt.

"Hogy mikor jön valaki, aki olyan lehengerlő, hogy igent mondok neki, nem tudhatom, mindenesetre nem keresem görcsösen a szerelmet. Nem vagyok kapcsolatfüggő" - mondta Gréta a HOT! magazin megkeresésére.

Horváth Gréta Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Rég megtanultam már: nem szabad, hogy egy nő kizárólag a társától várja a boldogságát. Most igazán erős családi és baráti bázisom van, élvezem, hogy újra lett szociális életem. Eddig is volt, de nem ilyen minőségben, viszont most újra van időm csajos hétvégéket tartani, felújítom a Mátrában a nyaralónkat, itthon is átvariálom a kertet, hogy a nyári bulikon jakuzzizni, sütögetni tudjunk, szóval tele vagyok tervekkel" – mondta. Hozzátette, barátnője bíztatására ma már ő is elhiszi, hogy él valahol egy férfi, aki elalvás előtt pont olyan nőt kíván magának, amilyen ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.