"Teljesen meg vagyok törve" - Horváth Gréta végtelenül csalódott, férjéről döbbenetes dolgok derülnek ki

Forrás: Horváth Gréta / Instagram -
Horváth Gréta megcsalás Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta nemrég jelentette be, hogy házassága véget ért: férje kilépett a kapcsolatukból. Azóta esnek ki a csontvázak a szekrényből: több nővel is megcsalhatta Dávid Grétát, aki úgy érzi, soha nem volt még ilyen csalódott. 

Összetört és csalódott Horváth Gréta. Nem elég, hogy a férje kilépett a házasságukból, de mostanra kiderült, hogy talán soha nem is volt őszinte hozzá. "Esnek ki a csontvázak a szekrényből" - így fogalmazott Gréta egy posztjában, azóta pedig újabb és újabb hazugságokra derül fény. Nemrég például kiderült, hogy a Dancing with the Stars című műsorból ismert Stana Alexandra lehet a másik nő.

Horváth Gréta végtelenül csalódott Forrás: Horváth Gréta / Instagram

Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem.

Blikknek

mostanában annyi hazugsága kiderült, hogy fogalmam sincs, mit higgyek"

"A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt 'dolga' akadt... Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.