335 millióért árulja luxusotthonát L.L. Junior: nem tud túladni rajta

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
adás-vétel ingatlan Körtvélyessy Kinga luxusotthon luxusház L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert rapper tavaly nyár végén hirdette meg eladásra törökbálinti otthonát, miután felesége, Kinga elköltözött tőle és magával vitte közös kislányukat. Az ingatlanra azonban még mindig nem akadt vevő.

L.L. Junior házassága válságba jutott, a pár azonban mindent megtesz azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Járnak párterápiára, részt vettek a Nyerő Páros című tévéműsorban is, és tavaly év végén már arról olvashattunk, hogy kezd rendeződni a kapcsolatuk. A házaspár akkor azt tervezte, hogy a törökbálinti családi fészek árából vesznek egy lakást a belvárosban, ahová együtt költöznének.

Ha sikerül eladni a törökbálinti házat, a belvárosban találhat új otthonra Junior és felesége Forrás: L.L. Junior/Instagram

A 270 négyzetméter alapterületű, nyolc szobával rendelkező luxusingatlan azonban még nem talált vevőre. L.L. Junior kezdetben 280 millió forintért hirdette meg a 600 négyzetméteres telken található házat, majd többször is engedett az árából. Ezért meglepő, hogy most drasztikusan megemelte az árat és már 335 milliót kér az egykori családi fészekért – vette észre a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.