Újra együtt: hamarosan összeköltözik L.L. Junior és Kinga

Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/ -
békülés házasság Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körtvélyessy Kinga nyáron költözött el L.L. Juniorral közös otthonukból, mert válságba került a házasságuk. Párterápiára kezdtek járni, részt vettek a Nyerő Párosban is, mindent megtettek a kapcsolatukért: és úgy tűnik, sikerült is rendezni a dolgokat.

"Azt gondolom, egyértelmű, hogyha egy pár terápiára jár, akkor próbálja megmenteni a kapcsolatát. Mi Lacival együtt vagyunk, egy párt alkotunk. Én a felesége vagyok, és attól, mert most éppen nem élünk együtt, egyikünk sem megy jobbra vagy balra. Amíg szeretjük egymást, mi egy házaspár vagyunk. Minden nap beszélünk, találkozunk, egyszerűen csak nem élünk együtt jelenleg, de tervben van, ha elkel a törökbálinti ház akkor együtt a belvárosba költözünk. Természetesen az ünnepeket is közösen tervezzük. Egy nagy mozaikcsalád vagyunk, Laci édesanyja, Fáni néni már mondta, hogy készül. Süt-főz egész nap, így biztos, hogy hozzá is megyünk. Lacikával és édesapámmal is ünneplünk majd" - mondta a Blikknek Kinga, akinek fájdalmas karácsonya lesz.

A lap Juniort is megkereste, ám ő nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior hamarosan újra összeköltöznek Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.