Tiger Woods sokkot kapott: megcsókolta egy nő, aki egy szál bugyiban szaladt be a golfpályára - Fotó

csók Tiger Woods golf szurkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1999-es bajnokságon egy szurkoló, aki csupán bugyit és melltartót viselt, beszaladt a pályára, amikor Woods éppen ütésre készült, és egy nagy puszit nyomott a golfozó arcára, majd ismét elszaladt. A sportolót annyira meglepte az esemény, hogy elszalasztotta a következő ütést.

Miközben a gyanútlan sportoló a következő ütésre készült, egy fehérneműs nő észrevétlenül besurrant a biztonságiak mellett, odarohant hozzá, és egy nagy csókot nyomott az arcára, majd visszarohant a lelátó felé. Woods nem tudott nem elmosolyodni az eset után, teljesítményére mégis negatív hatással volt az ártatlan puszi, bár így is hetedikként fejezte be a versenyt.

Tiger Woods-ot megcsókolta egy fehérneműs nő, aki beszaladt a golfpályára Forrás: Instagram/theopenmoments

Ezután Woods lelkesedése nem szűnt meg, további 14 győzelmet aratott, és a következő évtizedet a sportág teljes uralásával töltötte - írja a Daily Star.

Tiger Woods tavaly súlyos autóbalesetet szenvedett, amely komoly sérülésekkel járt. A golflegenda lábát megműtötték. Elmondása szerint soha ilyen fájdalommal nem küzdött, mint akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.