"Én már nemcsak magam miatt megyek előre..." - Puskás Peti elárulta, mikor szeretnének családot

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
Dallos Bogi és Puskás Peti Puskás Peti családalapítás gyerekvállalás Dallos Bogi Puskás-Dallos Peti gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti elárulta, mikorra tervezik Bogival a családalapítást, és arról is őszintén beszélt, mi minden változott meg az életében azóta, hogy megismerte feleségét.

Dallos Bogi és Puskás Peti a 2019-es X-Faktor forgatásán habarodtak egymásba, miután mindketten mentorként dolgoztak a műsorban. A fiatal énekesnő és a The Biebers énekese alig két év után, tavaly nyáron házasodtak össze. Bár kezdetben sokan bántották őket, a házaspár le sem tagadhatná, milyen harmonikus kapcsolatban élnek, és tökéletesen működnek együtt az életben.

"Bogi az az ember, akivel mindent át tudok beszélni, jót, rosszat, és egy hihetetlen érzelmi stabilitást ad nekem. Egy biztos hátteret, ami miatt nyugodt vagyok otthon és a munkában is. Azt gondolom, ő kellett ahhoz, hogy az elmúlt 2-3 évben ilyen sikereket érjek el" – jegyezte meg a Story magazinnak Peti, aki a Televíziós Újságírók Díja gáláján elnyerte az Év zsűrijének járó kinevezést. Az énekes azt is őszintén elmondta, hogy az utóbbi időben felesége miatt több felkérést is visszautasított,mert érezte, hogy Boginak szüksége van rá.

"Tudatos döntés volt, hogy most kicsit visszaveszek, mert tudtam, hogy jön a Sztárban Sztár, ahol Boginak helyt kell állni, és nem akartam azt, hogy ha hazaér, ne találjon otthon, vagy ha otthon is vagyok, fejben máshol járjak. Szüksége volt rám, ezért úgy alakítottam az elmúlt hónapokat, hogy most csak vele és a zenekari teendőkkel foglalkozzam" - taglalta az énekes, aki jövőbeli terveikről is beszélt.

Forrás: instagram.com/dallosbogi

Én már nemcsak magam miatt megyek előre, hanem Bogi és a leendő családunk miatt is. De a gyerektéma még a jövő kérdése. Most a csúcson vagyunk, egyéni és közös sikereket élünk meg, de bízom benne, hogy egyszer eljön az ideje, hogy családot alapítsunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.