Csuti új szerelmét zavarja, hogy Kulcsár Edinához hasonlítják

párkapcsolat új szerelem válás Kulcsár Edina Szabó András Csuti szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti új párja nagyon hasonlít a celeb volt feleségére, Kulcsár Edinára, és ezt az Insta népe is észrevette. Nem is kímélik Reginát. 

Pár nappal ezelőtt osztotta meg a számára jó hírt Csuti, hogy új szerelem lépett az életébe. Még aznap képet is posztolt róla az Instagramra, és ezzel el is indította a lavinát. Reginát a kommentelők azonnal Kulcsár Edinához hasonlítgatták, többek között a volt szépségkirálynő javított verziójának nevezték, minőségi cseréről beszéltek.

Sokak szerint Csuti exének és új barátnőjének az arcformája, a szája és a szemöldöke is pont ugyanolyan, ráadásul mindkét nő modellkedik, a hajuk is nagyon hasonló, és mindketten 31 évesek.

Regina nem örül a kommenteknek, ahogy egyetlen nő sem örülne, ha a párja korábbi partneréhez hasonlítgatnák; Insta-posztban, egy idézettel reagált az eseményekre:

"Don't compare yourself to others. There's no comparison between the sun and the moon. They shine when it's their time", azaz "Ne hasonlítsd össze magad másokkal. A holdat és a napot sem lehet összehasonlítani. Ragyognak, ha eljön az idejük." - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.