Hamarosan karjaiban tarthatja kisbabáját Rácz Jenő, magyar tévés és kedvese, Rácz-Gyuricza Dóra. A sztárséf feleségét közösségi oldalán faggatták követői az anyaságról és a kismamalétről, ő pedig készségesen válaszolt a kérdéseikre.

Dóra jelenleg a terhessége 36. hetében jár, és bár nem meglepő, hogy közérzetét negatívan is befolyásolja az áldott állapot, igyekszik mindent türelemmel és megértéssel viselni.

A helyzethez képest szuperül vagyok, persze vizesedek, zsibbadok, sajog a derekam, és nem kapok levegőt, de ez mind teljesen normális. Sokat sétálok, intézkedek, dolgozgatok, készülök Kamilla érkezésére– mesélte egy napig elérhető Instagram-történetében.

Arra a kérdésre, hogy mit tesz majd, ha nem indul meg, esetleg elapad a teje, felesleges szemérmeskedés nélkül felelt:

Minden eshetőséget nyíltan kezelek, pánikra semmi ok. Nem a cicitől lesz valaki jó anya.

Dóri azt is elárulta, hogy lelkileg teljesen felkészült Kamilla világrahozatalára, hiszen testvére és barátnői szülésre bocsátó rituálét tartottak neki.

S hogy mi a boldog kapcsolatuk titka Jenővel?

Rengeteg kommunikáció! Ha bánt valami, vagy ha pont jól esett valami, mindig megbeszéljük egymással. Teljes az őszinteség és a tisztelet. Mindent tudunk egymásról, így egymás legjobb barátai vagyunk, akit semmiképp sem árulnánk el, vagy bántanánk meg szándékosan! Tudni kell bocsánatot kérni, és ha a másik téved, akkor is alázatosnak maradni! – idézte a Blikk a kismama Insta-sztoriját.