Rácz Jenő felesége pszichológushoz fog járni, miután megszületett a kislánya

Forrás: Instagram -
baba Rácz Jenő Rácz-Gyuricza Dóra várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri már alig várják, hogy megszülessen kislányuk. Valószínűleg májusi baba lesz, de az is lehet, hogy már hamarabb kezükben tarthatják szülei. 

Dóri Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, ahol valaki megkérdezte tőle, hogyan reagált, amikor először érezte a hasában a rúgásokat. Erre Dóri videó formájában mutatta meg döbbent arcát, majd elmesélte, hogy Jenő hol kérte meg a kezét.

"A Lánchídon történt. Minden reggel arra mentünk el dolgozni, és Jenő azt mondta, szerette volna, ha nem csak egyszeri élmény lenne, hanem minden nap emlékeznénk a pillanatra, amikor elmegyünk mellette"- mondta.

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő Forrás: Instagram

Dóra emellett arról is beszélt, hogy már most eltervezte, hogy szülés után pszichológushoz fog járni, függetlenül attól, hogy kialakul-e nála szülés utáni depresszió. Elmondta, hogy a kilenc hónap alatt folyamatosan változik külsőre-belsőre, és úgy látja, hogy az az elvárás, hogy a szülést követő napon már úgy viselkedjen, mint a terhessége előtt, a testének pedig heteken belül vissza kellene állnia arra a szintre. Emellett mégis úgy érzi, hogy a legnagyobb elvárást ő támasztja saját magával szemben. Kiemelte, hogy segítséget és tanácsot kérni nem szégyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.