Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri már alig várják, hogy megszülessen kislányuk. Valószínűleg májusi baba lesz, de az is lehet, hogy már hamarabb kezükben tarthatják szülei. 

Dóri Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, ahol valaki megkérdezte tőle, hogyan reagált, amikor először érezte a hasában a rúgásokat. Erre Dóri videó formájában mutatta meg döbbent arcát, majd elmesélte, hogy Jenő hol kérte meg a kezét.

"A Lánchídon történt. Minden reggel arra mentünk el dolgozni, és Jenő azt mondta, szerette volna, ha nem csak egyszeri élmény lenne, hanem minden nap emlékeznénk a pillanatra, amikor elmegyünk mellette"- mondta.

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz JenőForrás: Instagram

Dóra emellett arról is beszélt, hogy már most eltervezte, hogy szülés után pszichológushoz fog járni, függetlenül attól, hogy kialakul-e nála szülés utáni depresszió. Elmondta, hogy a kilenc hónap alatt folyamatosan változik külsőre-belsőre, és úgy látja, hogy az az elvárás, hogy a szülést követő napon már úgy viselkedjen, mint a terhessége előtt, a testének pedig heteken belül vissza kellene állnia arra a szintre. Emellett mégis úgy érzi, hogy a legnagyobb elvárást ő támasztja saját magával szemben. Kiemelte, hogy segítséget és tanácsot kérni nem szégyen.