Visszavágott a szexi világbajnok bokszolónő: "Biztos elterelték a figyelmedet a melleim"

IBF ökölvívás boksz Ebanie Bridges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szőke Bombázó (Blonde Bomber) becenévre hallgató bokszolónőt, Ebanie Bridgest sokan nem sporteredményeiről, hanem szexi fotóiról ismerik. A 35 éves sportolónő kifejtette véleményét, hogy a legtöbben képtelenek továbblátni a mellein. 

Máricusban Ebanie Bridges lett az IBF női harmatsúly-világbajnoka, és azóta egyre többen elismerték, hogy a dekoltázs és a csinos külső mögött tudás és alázat is van benne.

Veresége után María Cecilia Román, a korábbi bajnok kifejtette a véleményét: "Tévedtem Ebanie Bridgesszel kapcsolatban. Sokkal jobb, mint amire számítottam".

A Szőke Bombázó is reagált a korábbi bajnok soraira: "Biztos elterelték a figyelmedet a melleim, ezért nem tűnt fel a tudásom. Ne aggódj, nem vagy egyedül. Sok gyűlölködő nem lát túl a melleimen... Örülök, hogy te rájöttél a tévedésedre".

Az ökölvívók nemcsak a ringben hatalmas harcosok, hanem az életben is: Balzsay Károly kétszer is megküzdött a rákkal, Kell Brookot pedig kétszer is meg akarták késelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.