Szoptatós képet posztolt Berki Mazsi: "Számomra ez az érzés semmihez sem fogható"

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
fotó szoptatás Berki Mazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan szoptatja kislányát.

Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös gyermeke a nyilvánosság előtt jött világra tavaly novemberben. A kórházban zajló eseményeket bárki követhette, aki befizetett egy bizonyos összeget. "Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak" - írta a szülés közvetítése után Berki Krisztián. Az intim részletek megosztása tehát nem áll távol a pártól, ezúttal egy szoptatós képet mutatott Mazsi.

"Köszönöm Istenem, hogy ezt a csodát több, mint 5 hónapja nap, mint nap átélhetem... és drága Anyukák. Minden anya egy hős, egy csodás teremtmény, akkor is, ha szoptat és akkor is, ha nem. Viszont, leendő anyukák, szeretném nektek elmondani, hogy számomra ez az érzés semmihez sem fogható, így mindenképpen azt javaslom Nektek, ha van lehetőségetek, éljetek vele" - írta a képhez Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.